Dokweg 29A | 1976CA  IJmuiden | Tel: 0255 517 677 | E-mail: info@hypotheekburoijmuiden.nl
Persoonlijk en onafhankelijk advies

Hypotheken

SleutelEen (nieuwbouw) woning kopen is spannend en leuk, maar er komt veel bij kijken. U heeft onder andere een nieuwe of aangepaste hypotheek nodig.
Een huis kopen doet u niet iedere dag, het is dan ook een ingrijpende gebeurtenis. Waarschijnlijk is het één van de belangrijkste financiële beslissingen die u in uw leven neemt.

Persoonlijk en onafhankelijk advies
Bij een hypotheekadvies betrekken wij uw financiële draagkracht, uw toekomstplannen, uw burgerlijke staat, uw verzekeringspakket en nog veel meer… Wij kijken dus niet alleen naar het heden maar ook naar de toekomst. Want als zich wellicht straks een stijging van de rentestand voordoet, moet u in staat zijn om prettig verder te leven. Een hypotheekadvies is bij ons dan ook altijd een persoonlijk plan. Op basis van de door u verstrekte gegevens gaan wij voor u op zoek naar de best passende hypotheek voor u.

Hypotheekburo IJmuiden werkt samen met diverse banken, geldverstrekkers en verzekeraars om een zo goed mogelijk, onafhankelijk advies te geven. Uw wensen, situatie en omstandigheden staan daarbij centraal!

Verschillende hypotheekvormen
Een korte en duidelijke uitleg over de verschillende hypotheekvormen vindt u in het linkermenu.
Deze hypotheekvormen zijn met elkaar te combineren, afhankelijk van uw persoonlijke (inkomens)situatie nu en in de toekomst of om bijvoorbeeld uw risico te spreiden.

Maak een afspraak en ontdek uw mogelijkheden!
Voor een persoonlijk en vrijblijvend hypotheekgesprek maakt u een afspraak via telefoonnummer 0255 – 51 76 77 of vult u het Contactformulier in.